Culihoppen Harderwijk - Proef de lente
403
post-template-default,single,single-post,postid-403,single-format-standard,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
Evenement Culihoppen

Culihoppen Harderwijk – Proef de lente

Culihoppen Harderwijk - De Boterlap

De eerste editie van Culihoppen, volledig in eigen beheer… Ik dacht dat het geen klap uit zou maken, tenslotte was en ben ik Miss Culihoppen volgens de kenners. Maar toch! Het voelde anders, men reageerde anders: het was anders! Het was leuk! Nog leuker dan het altijd al was!

Voorbereidingen ‘on my own’

Deze keer betekende het als eerste dat de voorbereidingen echt door mij alleen gedaan gingen worden. Omzetten van de website, webshop en emailsysteem (met hulp van de websitebouwer), schrijven van een eerste online nieuwsbrief vanuit een nieuw systeem. Dus ontwikkelen van een template, aanpassen van de teksten en fotografie op de website., zelf het persbericht verzorgen. Poeh poeh, en druk dat ik was!

Gelukkig was als vanouds het sparren over zaken nog altijd in gezamenlijkheid met de restaurants De Bank, De Boterlap, Dolle Griet, Hortustuin, Klein Parijs, Ratatouille en Tommy’s. En, ook dat overleg voelde anders, beter.

Gigantisch snel uitverkocht

Ik werd al geregeld gepolst over de start van de verkoop. Logisch, want de laatste twee keren waren de passe-partouts binnen respectievelijk 10 en 8 dagen volledig uitverkocht. Heel veel mensen heb ik toen moeten teleurstellen. Logisch dat deze mensen begonnen te vragen. Sterker nog: op de dag dat ik de webshop testte kwam er een bestelling binnen. Ik dacht, die is van de bouwer, die voert een test uit. Maar nee, het was een serieuze bestelling. Jullie kennen ongetwijfeld “als er één schaap over de dam is….”. Nou, dat is echt zo. Het ging als een lopend vuurtje waardoor de eerste 50 kaarten al verkocht waren voordat de nieuwsbrief bij de gegadigden in hun mailbox lag. En de rest van de 350 kaarten? Binnen 24 uur was alles weg…

Dag met een sterretje

De dag zelf was één groot feest. De koperen ploert was ons goed gezind en liet geregeld z’n stralen over het Harderwijkse centrum schijnen. Dat maakte de dag nog wat specialer dan dat hij voor mij al voelde.

Als vanouds liepen er bijna 370 Culihoppers op zondagmiddag 21 mei van 12.30 uur tot 17.00 uur door het centrum van Harderwijk om bij de zeven restaurants te genieten van een gerechtje en een bijpassend glaasje wijn.

De restaurants die hun buitenkeuken tevoorschijn hadden gehaald, de terrassen die volop (en ruimer) in gebruik waren genomen, de gezellige clubjes mensen voor de restaurants en de blije gezichten maakten voor mij, als nieuwbakken eigenaar, deze dag een dag met een sterretje. En volgens de reactie niet alleen voor mij, ook voor zowel de organiserende als de wandelende Culihoppers.

Dank jullie wel, allemaal!

 

Tags:
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.