Aantrekkelijke en resultaatgerichte website-teksten
568
page-template-default,page,page-id-568,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Website-teksten

 

Je hebt maar heel even! Echt! De bezoeker van je site heeft haast. Zorg dat jouw website-teksten zo geschreven zijn dat de bezoeker al bij het screenen van de eerste alinea ziet dat hij goed zit. De links naar de belangrijkste informatie moeten snel zichtbaar zijn, laat de bezoeker niet zoeken.

Met je website wil je jouw doelgroep bereiken en overtuigen met jou in zee te gaan. Zorg daarom voor een korte, duidelijke uiteenzetting over wat je doet. Dit doe je door pakkende website-teksten te (laten) schrijven. Deze teksten moeten aan een aantal eisen voldoen, zoals bijvoorbeeld:

  • Informatief
  • Aantrekkelijk geschreven
  • Doelgroepgericht
  • Ondersteunen van de vindbaarheid van de site (SEO)
  • Begrijpelijk en helder
  • Én: tonen dat je passie hebt voor je eigen product of dienst!

 

Behalve de webteksten voor Culihoppen die geregeld aangepast moeten worden, kreeg ik de opdracht van de nieuwe eigenaar van Bistro Het Groene Pandje om de teksten van de bestaande website aan te passen naar de nieuwe situatie.

De opdracht was de teksten vlotter te schrijven en aan te vullen met nieuwe informatie. Tijdens het herschrijven van de teksten heb ik ook de vindbaarheid van de site verbeterd, ofwel SEO-technisch geoptimaliseerd.

 

Wil je meer informatie over het (laten) schrijven van teksten voor jouw website? Neem vrijblijvend contact met me op.

Website-tekst voorbeeld Culihoppen