Persberichten: zorg voor een duidelijk nieuwsfeit
351
page-template-default,page,page-id-351,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Persberichten

 

Elk bedrijf heeft ermee te maken: persberichten. Je bent als ondernemer voortdurend bezig met het ontwikkelen van je bedrijf. Daarmee ontstaan nieuwsfeiten. En deze nieuwsfeiten wil je bij je doelgroep onder ogen zien te krijgen. Een middel om dit te bereiken zijn persberichten.

 

Een goed persbericht bestaat uit een mooi opgebouwd verhaal, feitelijk en zonder mening. Bij het schrijven van het persbericht moet je in de schoenen van de journalist gaan staan. Maak er geen reclameverhaal van, zorg voor nieuws.

Bij een goed geschreven persbericht kunnen de media het persbericht rechtstreeks doorplaatsen op hun site of in hun krant. En dat heeft de voorkeur, tijd is geld, ook bij de kranten en andere nieuwskanalen. Snel snel snel, dus maak het de ontvangende partij makkelijk.

 

C&C Factory verzorgt persberichten van begin tot eind. Wil je hier meer over weten, schroom niet en neem vrijblijvend contact op.

Persberichten