Referenties - C & C Factory
562
page-template-default,page,page-id-562,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Referenties

 

Natuurlijk kan ik van alles roepen maar het mooiste is het toch als anderen wat zeggen over je competenties. Daarom heb ik de recente referenties verzameld en deel ik ze hieronder:

 

“Als eigenaar van Catch-On creatieve communicatie heb ik Henny Doppenberg over een periode van vier jaar zien groeien van projectmedewerker naar accountmanager en uiteindelijk het zelfstandig ondernemerschap. Henny is een leergierig, actief en zelfstandig persoon die zeer zeker een bijdrage zal leveren aan het succes van uw bedrijf of organisatie.

Henny werkt gestructureerd en met veel enthousiasme aan opdrachten, waarbij het resultaat voor de klant voorop staat. Zij is breed inzetbaar van projectmanagement tot het realiseren van diverse communicatie-uitingen. Daarnaast zal zij er altijd voor zorgen dat ook de administratieve kant van projecten en opdrachten goed geregeld is.

De afgelopen vier jaar hebben wij met veel plezier samengewerkt en ik kan Henny als uw nieuwe collega of opdrachtnemer van harte aanbevelen.”

Esther Rozeboom, Eigenaar Catch-On

 

“Henny heeft voor onze nieuwe bistro in Barneveld de teksten voor de website verzorgd. Deze staan als een huis! Met minimale input van onze kant heeft Henny alles zelfstandig en snel geregeld. Ze heeft zelfs de website zelf nog even nagekeken op vindbaarheid e.d.”

Jesse Madern, Eigenaar Bistro Het Groene Pandje in Barneveld

 

Geweldig! Grote complimenten voor de organisatie (Henny⚘)en de uitvoerende restaurants. Heerlijk gegeten én gedronken uiteraard. Ik wil graag weer 4 kaarten volgend jaar!

Mevrouw Verdam Veldkamp, deelneemster Culihoppen Harderwijk

 

En nog enkele reacties van geïnterviewden na het lezen van het artikel dat erop volgde:

“Beste Henny, heel mooi geschreven, complimenten.”
dhr. Ruijs, Harderwijk (interview project samen kleuren we de stad Harderwijk)

 

“Hoi Henny, leuk artikel is het geworden. Top! Je schrijft op een leuke manier. Het is net of we met z’n alleen aan een tafel zitten te praten. ? ?”
Dhr. Boer, boertuinen.nl (interview samen kleuren we de stad)

 

“Hallo Henny, goed stuk geworden. Complimenten… we herkennen onszelf hierin. Nogmaals bedankt dat je alle tijd nam en zo toegankelijk was.”
Mevr. Balvert en Mevr. Foppen (interview project Lekker Groen Harderwijk)

 

“Leuk stuk hoor! Ik moest wel weer lachen om dat compostvat ?. En die kruisbessen geniet ik nu al van (terwijl ze nog niet eens rijp zijn…).”
Mevr. Lust (interview project Lekker Groen Harderwijk)