Presentaties
357
page-template-default,page,page-id-357,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
Presentaties

Presentaties

 

Als geoefend spreker voor groepen neem ik graag presentaties voor je uit handen. Als leidinggevende heb ik voor groepen gestaan, meestal groepsgrootte 30 tot 40 personen, soms ook wel 80. Hierbij was vooral voorlichting en motivatie tot gedragsverandering het doel. Maar ook het presenteren van een congres, met een zaal vol toeschouwers, draai ik mijn hand niet voor om.

 

Dus wil je de mogelijkheden verkennen? Ik hoor graag waar je naar op zoek bent: presentatie van een evenement of congres, motiveren van groepen, voorlichten van in- of externe groepen, leiden van een discussie, etc. Schroom niet en neem contact met me op. Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek waarbij je kunt bepalen of ik de persoon ben die je zoekt.