Evenementen, zakenreizen, congresreizen, organisatie algemeen
366
page-template-default,page,page-id-366,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Evenementen

 

Evenementen worden om allerlei redenen georganiseerd.

 

Bijvoorbeeld als middel om (media-)attentie voor de klant en/of een project te genereren. Lekker Groen is een project voor inwoners van de gemeente Harderwijk die van openbaar groen eetbaar groen mogen maken door in gezamenlijkheid buurtmoestuinen op te zetten. Voor dit project heb ik twee keer een passend openbaar feest georganiseerd om potentiële deelnemers te enthousiasmeren.

 

Evenementen kunnen ook ingezet worden als promotionele tour voor de deelnemers. Hiervan is Culihoppen een goed voorbeeld. Tijdens deze culinaire wandeltocht kunnen de deelnemende Culihoppers letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keukens van zeven restaurants nemen. Ze genieten bij elk deelnemend restaurant van een gerechtje met een bijpassend glaasje wijn of bier, de handtekening van het bedrijf.

 

En dan zijn er de op zichzelf staande activiteiten: denk aan een culinair feest, een bruiloft, een bedrijfs- of afdelingsfeest, maar ook zakelijke feesten en/of reizen die georganiseerd en begeleid moeten worden.

 

Mijn ervaring is breed, alle soorten happenings zijn voorbij gekomen, dus op welk vlak je in of tijdens de organisatie ook hulp nodig hebt: schroom niet en neem contact op. Ik help je graag verder.

Evenementen Tasty Utrecht 2017