Projectmanagement in de meest brede opvatting van het woord
25
page-template-default,page,page-id-25,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Projectmanagement

 

Organisatie, managen van projecten, deadlines in- en extern in de gaten houden, aansturen van alle betrokkenen, helicopterview: kortom allerlei facetten van projectmanagement heb ik de afgelopen vier jaar voorbij zien komen.

 

Projecten als evenementen voor klanten, beursdeelname voor klanten, media-inkoop en -planning en eigen consumentenevenementen kennen voor mij geen geheimen. En als die er bij jouw projecten wel zijn, dan duurt dat niet lang. Dan bijt ik me erin vast en zorg dat het project mijn ding wordt.

 

Wil je ondersteuning op het gebied van (project-)management, op organisatorisch gebied, kortom een regelneef of een spin-in-het-web? Graag nodig ik je uit vrijblijvend contact met me op te nemen zodat we kunnen kijken of ik je die ondersteuning kan bieden.

Projectmanagement project Lekker Groen Harderwijk