Organisatie van events, presentaties en concepten
22
page-template-default,page,page-id-22,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Organisatie in de breedste zin van het woord

Organisatie en projectmanagement

Je zoekt iemand die kan organiseren, kan stroomlijnen, deadlines kan bewaken of die ruime ervaring heeft met projectmanagement? Lees dan vooral verder.

Ik ben een organisatiedier pur sang. Een groot compliment dat ik tijdens een persevent van mijn laatste werkgever kreeg was: “Als jij erbij bent en het geregeld hebt, weet ik dat ik me nergens zorgen over hoef te maken.”

Behalve het feit dat ik er goed in ben doe ik het met ongelooflijk veel plezier en passie. Geen groter compliment dan dat iets zo goed georganiseerd is dat een event geruisloos en probleemloos verloopt, dat iedereen happy is, zelfs als er een kinkje in de kabel ontstaat.

Organisatie gaat overigens verder dan en is niet beperkt tot de organisatie van evenementen.

Ook in-house kan ik ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt en je ontzorgd wordt. Dus voor ondersteuning op allerhande gebied, inclusief managementondersteuning: mail of bel voor meer informatie.

 

Evenementen

Sinds 2014 organiseer ik in Harderwijk mijn inmiddels eigen, en enorm populaire evenement: Culihoppen. Het is geweldig om iets neer te zetten wat zo mateloos populair is dat het evenement zich inmiddels vanzelf verkoopt. De jongste editie van Culihoppen in Harderwijk was binnen een dag uitverkocht.

Uiteraard is het altijd in samenwerking met! Niets kun je alleen, alles doe je in meer of mindere mate met anderen: de opdrachtgever, de relaties, de toeleveranciers, etc. Het eindresultaat is het belangrijkste dus alles wordt daarbij ingezet, inclusief waardevolle samenwerkingen met partners.

Naast Culihoppen heb ik ruime ervaring opgedaan met de organisatie van persevenementen, workshops, beursdeelname, openbare festiviteiten etc. en ik treed daarbij ook op als gastvrouw/aanspreekpunt.

 

Projectmanagement

Heb je een eigen evenement of gebeurtenis op stapel staan? Wil je tijdelijke ondersteuning in de vorm van een ervaren projectmanager? Misschien wel in combinatie met promotionele activiteiten? Bel of mail me, en we bekijken samen wat jouw wensen en onze gezamenlijke mogelijkheden zijn.

Ik zie uit naar je reactie!